Menu

Sárkányhajó

20+1 SZEMÉLYES SÁRKÁNYHAJÓ

A sárkányhajózás 20+1 személyes hajóban igazi csapat munka!

A programot szárazföldi oktatással kezdjük, majd csapaterőnléttől függően egy 6-8km-es túra után következhet egy jó kis verseny a hajók között!


Amikor két vagy több hajó feláll az induláshoz és egyszerre, egy futamban elindul, ott bizony felforr a víz és az adrenalin!

Hihetetelnül jó lehetőség arra, hogy nagy létszámú céges programokat vagy iskolai kirándulással egybekötött bajnokságot szervezzünk. Életkortól és nemtől függetlenül ülhet össze bárki egy hajóban, úsznitudás vagy evezős tapasztalat nélkül!


10 + 1 személyes sárkányhajó

8-11 fős baráti, családi vagy céges csapatok részére már tudunk ajánlani sárkányhajózást a 10 személyes sárkányhajóval. Kialakítása és formája teljesen megegyezik a nagy hajóéval, látványos sárkányfejjel, farokkal és természetesen az elmaradhatatlan dobbal.


A kormányost mi biztosítjuk, aki ismeri a legjobb és leghangulatosabb vízi utakat a Velencei-tó nád rengetegében. Amiben biztosak vagyunk, hogy aki a tó igazi arcát szeretné látni egy felejthetetlen túra során, az nem hagyja ki ezt a lehetőséget!


Amennyiben a csapatlétszám engedi, javasoljuk a 2 hajó kiállását, hiszen az ellenfél látványa mindig meghozza a versenykedvet, így a túrát egy jó hangulatú versennyel tudjuk lezárni!