Menu

SUP vízi kalandok

SUP

Stand Up and Paddle! Evezz Állva!

Próbáld ki a legújabb vizi sportot! SUP-bérlés, oktatás, szervezett túra. Akár egy főnek is tartunk bemutatót, de rendezhetsz versenyt 15 egyéni indulóval is egyszerre! A bólyákkal kijelölt pályán gyorsasági és ügyességi versenyeket rendezünk egyéni vagy csapatos indulóknak.


Minden SUP-ra szállás oktatással kezdődik. Egyáltalán nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik! Egy kis elszántság és ügyesség, és máris te vagy a legjobb! Tedd fel a kis csomagod, és indulj felfedezni a tavat! Ha elfáradsz, ráülhetsz és kajakként is használhatod. Nagyszerű játék, akár túrázni egy napos délután, akár versenyezni egy csapatépítő céges rendezvény keretében.

 

 

BIG SUP

Csapatépítéshez óriási hangulatot biztosít a 2db 10 fős SUP-unk, melyekkel hatalmas küzdelemben mérhetik össze állva evezési tudásukat a csapatok! A nevetés garantált, vízen és parton egyaránt!

 

 

SUP Fight és SUP SUMO

A komplett SUP programot szívesen elvisszük a Velencei-tó mellett másik helyszínre is, többek között a Balatonra, a Duna menti Lágymányosi-öbölbe, vagy akár a Lupa-tóhoz.


Időpont és létszám megadásával kérd személyre szabott ajánlatunkat elérhetőségeinken!