Menu

Sukoró

VELENCEI-TAVI VÍZI SPORTISKOLA

SUKORÓI (ÉSZAKI) EVEZŐS PÁLYA
8096 Sukoró, Tóparti út

Sárkányhajós programjainkhoz a legideálisabb helyszín a Velencei-tavi Vízi Sportiskola északi parti bázisa, azaz a sukorói evezős pálya.

 

Ez a pálya országos és nemzetközi vízi sport versenyeknek ad otthont, bójafolyosós pályarendszerén az evezés már önmagában egy különleges élményt nyújt mindenkinek. Az egyik oldalról dombok és fák, míg a nyílt víz felől nádas védi a széltől és elemektől, így akkor is biztonsággal tarthatók meg programjaink, amikor a tó többi partján a hullámzás nem teszi lehetővé a sárkányhajózást.


A nádfal közti átjárókon evezhetünk ki a nyílt vízre és barangolhatunk a nádas kusza útvesztőiben. Egyedülálló helyszín a céges, több fordulós csapatépítő versenyek megszervezéséhez, hiszen partról vagy motorcsónakból is történhet a verseny indítása, míg a befutókat a döntőbírók egy erre a célra kialakított céltoronyból figyelhetik. Oklevelek, vagy opcionálisan érmek és kupák átadása a Kolonics György emlékére épített szobor előtt történik.


A jó öreg Retró Büfé mindig nyitva áll az éhes evezősök számára! Rendezvényekre akár több száz és ezer főre is megrendelhető az étkezés, az ételek és italok partisátorban elhelyezett asztaloknál fogyaszthatók.


A VVSI sukorói telepén lehetőség van szállás megrendelésére is, maximum 58 főig, 4-6 ágyas szobákban.


Térképes segítség a sukorói evezős pályára való lejutáshoz